Syge dyr5

Vi er så heldige, at have Danmarks dygtigste dyrlæge på primater tilknyttet parken på frivillig basis mange dage om måneden og hotline 24-7. Vores faste dyrlæger og tilsynsførende dyrlæger er Odsherreds Dyrehospital, der tilbyder 6-8 dyrlæger med hver deres speciale. Et samarbejde, der hele tiden udvikler sig og som vi sætter stor pris på. Som supplement til den eksakte videnskab, benytter Odsherred Zoo Rescue sig af såkaldt ”alternativ” behandling og lader den gå hånd i hånd med dyrlægens behandling. Dog virker det ikke alternativt på os, men mere som en naturlig del af vores hverdag med forbyggende urter og dråber.

Vitaminer og mineraler, sund mad, aktivering og berigelse af anlæg eller klikkertræning sikrer, at dyrene i Odsherred Zoo Rescue, har en god livskvalitet.

Har vi et dyr med en ryg eller et ben, der er gået af led, ja så sender vi bud efter en kiropraktor og har vi et dyr med ondt i sjælen, så sender vi bud efter vores dyrehealer Charlotte, der healer og taler med dyrene og som også benytter sig af kraniosakralterapi. Har vi brækkede lemmer eller andre behandlingskrævende sygdomme, ja så sender vi bud efter vores dyrlæge.