Job på dyrene

Uddannede dyrepassere med zoospeciale søges til Fonden Odsherred Zoo Rescue, Danmarks første og eneste rescue center for eksotiske dyr i nød.

Fonden Odsherred Zoo Rescue søger en ny dyrepasser med zoospeciale. Du skal kunne indgå i og samarbejde med vores team, der består af 6 dyrepassere og en håndværker. Det er en fuldtidsstilling, og der er fast weekendvagt 2 gange pr. måned. Det er vigtigt for os, at du er positiv, arbejdsom, ser dine dyr og dine kollegaer og er ærlig. Du møder til tiden hver dag og lægger dig ikke syg fredag og mandag uden grund. Vi arbejder, indtil alle er færdige her, og hjælper evt. den, der er kommet bagud i løbet af dagen. Du skal brænde for det og føle, at det er en livsstil at være dyrepasser.

Du skal kunne holde speak og formidle for publikum eller være villig til at lære det. Vi bruger billeder og film til både at reklamere for vores rescue-center og til formidling. Vi livestreamer på en international, engelsktalende kanal, så det er en fast del af jobbet at stille sig til rådighed til filmoptagelser i arbejdssituationer, når det er aktuelt. Vi glæder os til at se og møde vores nye kollega og ser gerne, at du kan tiltræde stillingen snarest.

Fonden Odsherred Zoo Rescue har 3 ben at gå på:

  1. Vi er først og fremmest et rescuecenter for eksotiske dyr i nød og har dyr fra medicinalindustrien og kosmetikindustrien, tvangsfjernet dyr fra både andre zooer og private i ind- og udland.

  2. Vi har enkelte dyr, vi avler på, som er de truede primater fra Sydamerika.

  3. Vi er en “traditionel” zoologisk have med besøg af gæster 6-7 måneder om året. Dyrene her er såkaldte overskudsdyr fra andre zooer.

Vi glæder os til at se og møde vores nye kollega og ser gerne, at du/i kan tiltræde stillingen snarest.

Du skal sende ansøgningen med CV til post@odsherreds-zoo.dk. Kun skriftlige henvendelser.

Med venlig hilsen,

Joan Thygesen

Direktør og stifter af

Fonden Odsherred Zoo Rescue